Jul i den gamle Købmandsgaard

Så inviterer købmandsgruppen til julemarked i den gamle Købmandsgaard.

Er der nogle der har noget julepynt eller andet julerelateret de gerne vil sælge, så kan i kontakte Frank Henriksen for nærmere info. For vi stiller gerne de tomme hylder gratis til rådighed denne dag.

Men ellers håber vi på at få hilst på så mange af vores fremtidige kunder som muligt. Få ønsket jer en glædelig jul og måske fortælle lidt om købmanden, hvis der er nogen der gerne vil vide lidt mere.

 

Opdatering

Til julemarkedet stiller Midtfrugt fra Viborg en bil ned på torvet fyldt med frugt til julen. Så kom og gør en god handel.
Alt overskud går selvfølgelig til etablering af Skelhøje Købmandsgaard.

Coffee Zone i Grønhøj har altså bestemt at de gerne ville komme og sælge kaffe til vores julemarked på søndag. Og hele indtægten ville selvfølgelig gå ubeskåret til etableringen af Skelhøje Købmandsgaard

MacY kommer også og besøger os på søndag til julemarkedet. De har taget lidt forskelligt med fra deres store udvalg af spiritus, likører m.m. Så mon ikke det bliver muligt at gøre en god handel med dem dernede. Og de har endda lovet at overskuddet går ubeskåret til etablering af en købmandsbutik