Skelhøje Købmandsgaard

Om SKG

Skelhøje Købmandsgaard er en registreret socialøkonomisk virksomhed, der indeholder både købmandsbutik, café samt turistservice og information.

Skabt og drevet af lokale ildsjæle. Hele byens mødested og knudepunkt for hverdagslivet i vores landsby. Det er også her de mange vandrere på Hærvejen og de mange cykelturister gør hvil.

Der er i øvrigt en masse borde-bænke-sæt foran købmandsbutikken, hvor man gøre et hvil eller mødes med andre.

Skelhøje Købmandsgaard har et meget tæt samarbejde med Mac Y, som altid er klar til at hjælpe i lokalsamfundet. Klik på logoet og læs mere om den fantastiske virksomhed.

Læs mere om min købmands åbningstider, tilbudsaviser og meget andet.

Følg Skelhøje Købmandsgaard på Facebook. Her er du altid opdateret med gode tilbud, nyheder og begivenheder i og omkring købmandsgaarden.

Skelhøje Købmandsgaard har som en registreret socialøkonomisk virksomhed, en stærk social profil. Læs mere om projektet ved at klikke på RSV-logoet. 

Købmandsgaardens historie er lang og begynder faktisk helt tilbage i 1924. Læs om historien bag og udviklingen fra 2014 til 2020.

Bestyrelsen og kontakt

Skelhøje Købmandsgaard
Volden 2, Skelhøje
7470 Karup J
Telefon: 41 11 77 22
Mail: 0503961@minkobmand.dk
CVR: 35 85 45 41

Købmand:
Poul Claumarch
Dalen 3, Skelhøje
7470 Karup
Tlf.: 40 19 91 35

Formand:
Kjeld Bitsch
Skrænten 5, Skelhøje
7470 Karup
Tlf.: 40 46 21 17

Formand – Kjeld Bitsch
Næstformand – Kjeld Bjarne Flammild
Sekretær – Katrine Sejling Henriksen
Kasserer – Per Vangkilde
Bestyrelsesmedlem – Lasse Schrøder Reffs
Bestyrelsesmedlem – Torben Lerbjerg Riis
Bestyrelsesmedlem – Jørgen Stück Pedersen

1.  Suppleant – Gitte Sørensen Tradsborg
2. Suppleant – Dorte Pedersen
Bilagskontrollant – Søren Nørgaard
Bilagskontrollant suppleant – Knud Gaarn-Larsen

Vedtægter

Her kan du finde vedtægterne for foreningen bag Skelhøje Købmandsgaard samt for Skelhøje Købmandsgaard Aps.

Referat GF

Her kan du finde referater fra generalforsamling afholdt i Skelhøje Købmandsgaard.

Medlemskab af Skelhøje Købmandsforening
Klik på ikonet og tegn et medlemskab af SKG via denne formular

Alle kan blive medlem af foreningen bag Skelhøje Købmandsgaard. Medlemsskabet er personligt og koster 200 kr. i et engangsbeløb. 
Du kan blive medlem ved at henvende dig i butikken, eller ved at udfylde formularen som du finder ved at klikke på ikonet.

Du betaler for medlemskabet i butikken når du afleverer formularen. 

Som medlem får du stemmeret ved generalforsamlingen, og indflydelse på driften af Købmandsgården.

Som medlem får du også et Købmandskort som du kan sætte penge ind på og bruge til din handel i butikken. Et købmandskort gør det nemt og enkelt at handle i butikken, og du kan hele tiden følge status på beløbet du har tilbage på kortet. Der er desuden ofte specielle tilbud i butikken til medlemmer som du kan få glæde af ved at benytte dit købmandskort.

Et medlemskab i “Vores købmand” er at sidestille med et medlemskab i f.eks. borgerforeningen eller en hvilken som helst almindelig forening; Du tegner dig ikke for noget beløb og kautionerer ikke for nogen gæld. 
Vær opmærksom på at medlemskabet er personligt og altså ikke “dækker” alle i husstanden. Vil man støtte yderligere eller have mere indflydelse, skal der tegnes et medlemskab for hver person i husstanden.

Som medlem er du med til at styrke og fastholde Skelhøje Købmandsgaard ApS, som et aktiv i lokalsamfundet. Du er med til at gøre Skelhøje til en levende by, og et godt sted at bo og leve, og på den måde sikre udvikling og undgå afvikling.

Hvordan virker købmandskortet

Som medlem kan man bestille et købmandskort i butikken, hvis man ikke fik et da man blev medlem. Man behøver ikke at have et købmandskort selvom man er medlem af foreningen. Købmandskortet oprettes under den person der er medlem af foreningen, men hvem der anvender købmandskortet bestemmer du selv. Du kan få flere kort på samme konto, så alle i husstanden kan have sit eget kort.

Du kan sætte penge ind på dit Købmandskort ved kassen i butikken. Du kan indsætte kontanter, eller ved at bruge dit betalingskort.
Når pengene er indsat, kan du straks handle med kortet.
Efter hver handel får du en kvittering, hvor det fremgår hvad du har købet, og hvor mange penge der er tilbage på dit Købmandskort.

Kundekortet hjælper købmanden og giver dig adgang til favorable tilbud

Med et kundekort betaler du forud for de indkøb du gør og er på den måde med til at gøre en kæmpe forskel for Skelhøje Købmandsgaard.
Købmanden undgår at skulle betale et lille beløb for hver dankort-transaktion og kan også købe varer kontant ved Dagrofa uden renter.
Du får samtidig adgang til favorable tilbud, du støtter dit lokalsamfund, og måske hjælper det dig med et overblik over dit madbudget.

Rent praktisk foregår det sådan, at du indbetaler det beløb du mener du vil bruge i løbet af den næste tid f.eks. 3000 kr. 

Når der står penge på kortet, bruger du ganske enkelt kortet som et betalingskort, når du handler ved købmanden. Kortet bliver scannet ind og der bliver trukket penge på din kundekonto svarende til det købte beløb. På din bon/kvittering vil du altid kunne se den nye saldo på kortet. Altså de penge der er tilbage.

En negativ saldo på din bon, viser de penge du har stående på dit købmandskort.

Det er ikke muligt at bruge kortet som kreditkort og der vil derfor aldrig kunne trækkes mere, end du har stående på det.

Seneste nyt fra SKG
View All

Nyhedsbrev fra Skelhøje Købmand juli 2024

Skelhøje Købmandsgaard 100 år

Nyhedsbrev fra Skelhøje Købmand april 2024