Skelhøje Købmandsgaard

Om SKG

Skelhøje Købmandsgaard er en registreret socialøkonomisk virksomhed, der indeholder både købmandsbutik, café samt turistservice og information.

Skabt og drevet af lokale ildsjæle. Hele byens mødested og knudepunkt for hverdagslivet i vores landsby. Det er også her de mange vandrere på Hærvejen og de mange cykelturister gør hvil.

Der er i øvrigt et selvbetjenings cykelværksted på torvet så man kan få pumpet sin cykel.

Læs mere om åbningstider, tilbudsaviser og meget andet – KLIK HER –

Eller følg dem på Facebook – KLIK HER –

 

Bestyrelsen og kontakt

Skelhøje Købmandsgaard
Volden 2, Skelhøje
7470 Karup J
Telefon: 41 11 77 22
Mail: 0503961@minkobmand.dk
https://www.facebook.com/skelhoje/
CVR: 35 85 45 41

Købmand:
Peder Engedal
Brinken 9, Skelhøje
7470 Karup
Tlf.: 53 62 13 56
Mail: 0503961@minkobmand.dk

Formand:
Kjeld Bitsch
Skrænten 5, Skelhøje
7470 Karup
Telefon: 40 46 21 17
mail: kjeld@macy.dk

Formand – Kjeld Bitsch
Næstformand – Kjeld Bjarne Flammild
Sekretær – Katrine Sejling Henriksen
Bestyrelsesmedlem – Jan Lauritzen
Bestyrelsesmedlem – Lasse Schrøder Reffs
Bestyrelsesmedlem – Poul Claumarch
Bestyrelsesmedlem – Torben Lerbjerg Riis

Suppleant – Gitte Sørensen Trafsborg
Suppleant – Jimmi Selgen Nielsen
Kasserer – Jimmi Selgen Nielsen (ansat af bestyrelsen)

Vedtægter
Kan findes ved at klikke her: Vedtægter for foreningen bag Skelhøje Købmandsgaard

Medlemskab af Skelhøje Købmandsforening
Alle kan blive medlem af foreningen bag Skelhøje Købmandsgaard. Medlemsskabet er personligt og koster 200 kr. i et engangsbeløb. 
Du kan blive medlem ved at henvende dig i butikken, eller ved at udfylde formularen som du finder her: Medlemsformular til foreningen bag Skelhøje Købmandsgaard. Du betaler for medlemskabet i butikken når du afleverer formularen.

Som medlem får du stemmeret ved generalforsamlingen, og indflydelse på driften af Købmandsgården.

Som medlem får du også et Købmandskort som du kan sætte penge ind på og bruge til din handel i butikken. Medlemmer får 1% rabat på deres varekøb (undtagen porto, spil, tobak og ugeblade). 1% rabat er bedre, end den rente du får i en bank! Der er desuden ofte specielle tilbud i butikken til medlemmer.

Et medlemskab i “Vores købmand” er at sidestille med et medlemskab i f.eks. borgerforeningen eller en hvilken som helst almindelig forening; Du tegner dig ikke for noget beløb og kautionerer ikke for nogen gæld. 
Vær opmærksom på at medlemskabet er personligt og altså ikke “dækker” alle i husstanden. Vil man støtte yderligere eller have mere indflydelse, skal der tegnes et medlemskab for hver person i husstanden.

Som medlem er du med til at styrke og fastholde Skelhøje Købmandsgaard ApS, som et aktiv i lokalsamfundet. Du er med til at gøre Skelhøje til en levende by, og et godt sted at bo og leve, og på den måde sikre udvikling og undgå afvikling.

Hvordan virker købmandskortet

SKG købmandskort

Du kan bestille et købmandskort i  butikken, ved at udfylde formularen. Du skal betale et engangsbeløb på 200 kr., for at blive medlem.

Du kan sætte penge ind på dit Købmandskort ved kassen i butikken. Du kan  indsætte kontanter, eller ved at bruge dit betalingskort.
Når pengene er indsat, kan du straks handle med kortet.
Efter hver handel får du en kvittering, hvor det fremgår hvad du har købet, og hvor mange penge der er tilbage på dit Købmandskort.

Kundekort hjælper købmanden og gør det samtidig
lidt billigere og nemmere 
for dig.

Med et kundekort betaler du forud for de indkøb du gør og er på den måde med til at gøre en kæmpe forskel for Skelhøje Købmandsgaard. Du får samtidig 1 % på alle dine indkøb med kortet samt adgang til favorable tilbud.
Du kan få flere kort på samme konto, så alle i husstanden kan få sit eget kort.

Rent praktisk foregår det sådan, at du indbetaler det du mener du vil bruge i løbet af den næste tid f.eks. 5000 kr. 

Når der er penge på kortet, bruger du ganske enkelt kortet som et betalingskort, når du handler ved købmanden. Kortet bliver scannet ind og der bliver trukket penge på din kundekonto svarende til det købte beløb. På din bon/kvittering vil du altid kunne se den nye saldo på kortet, altså de penge der er tilbage.

Det er ikke muligt at bruge kortet som kreditkort og der vil derfor aldrig kunne trækkes mere, end du har stående på det.