Foreninger og Aktiver

Skelhøje er en aktiv by

I Skelhøje findes der, trods byens ringe størrelse, en del aktive foreninger som hver især er med til at gøre byen og lokalområdet til et dejligt og socialt sted at være.

Læs mere om de enkelte foreninger her på hjemmesiden.

 

SBF

Vi har en aktiv borgerforening, som hvert år samler byens borgere til f.eks. fastelavns-tøndeslagning, Sct. Hans bål i skeldalen, sommerbyfest i Gletscherparken, juletræstænding på Gletschertorvet og meget andet.

Klik på ikonet for at gå til Borgerforeningens facebookside.

 

SKG

Vi har en aktiv købmandsforening, som hjælper og støtter op omkring den lokale købmand, så vi kan bevare et attraktiv indkøbssted og mødested i dagligdagen.

Klik på ikonet for at gå til Skelhøje Købmands Facebookside.

 

 

SKH

Vi har en aktiv forening der står bag Skelhøje Kulturhus, så huset forbliver et attraktiv udlejnings- og overnatningssted, samt mødested for lokalområdet. Facebooksiden for Skelhøje Kulturhus er under udarbejdelse.

SKV

Vi har en aktiv forening der står bag Skelhøje Vandværk, der sikrer rent drikkevand samt forsyningssikkerhed til byen og oplandet. Klik på ikonet for at gå til Skelhøje Vandværks Facebookside. 

Vil du gerne vide om vandet forsvinder pga. reparationer i ledningsnettet, så tag og følg vandværket på facebook. Så er du opdateret!