Nyhedsbrev fra Skelhøje Købmand marts 2024

Kære ven af Skelhøje Købmandsgård

Lige om hjørnet venter foråret og forhåbentlig også en lidt varmere tid. Og så er opgravningen af Skelhøje midtby ved at nærme sig sin afslutning, hvilket vi alle vist ser frem til.

Så nu er det på høje tid med et nyhedsbrev til jer.

Butiksdriften

Det har været en grå vinter at komme igennem og ikke mindst en træls periode med vejarbejde i hele byen. Men trods det har vores omsætning været tilfredsstillende de seneste måneder, hvor vi ligger ca. 9% over budget.

Men desværre ligger vores indtjening under forventningen, og vi har stadig problemer med at få bemandingsplanen og lønsummen til at gå hånd i hånd. Så vi håber at foråret og sommeren vil give os lidt bedre bundlinjetal.

Vi holder dog skindet på næsen, til trods for de grå måneder hen over vinteren, som vi anser som vores lavsæson.

Vi synes at butikken står flot og indbydende og håber at vores kunder tænker det samme. Vi forsøger hver uge at have skarpe tilbud, som gør os attraktive i en hektisk hverdag.

Vidste du, at Skelhøje Købmandsgaard faktisk er særdeles konkurrencedygtig på rigtig mange områder sammenlignet med andre dagligvareforretninger…?

Kæden bag Min Købmand sørger hele tiden for, at vi kan matche prisen på over 250 varer sammenlignet med blandt andet Rema 1000 og Netto.

Så spar på benzinen, og handl lokalt i stedet.

Ny pavillon

Vores udendørsmarkedstelt døde sidste år under en storm. Den var nu heller ikke så kønt et syn. Men nu har vores købmand fået sat et nyt fint område op med forårs- og markedssalg.

Har du været forbi og se hvor pænt og hyggeligt det er blevet?

Her er masser af gode forårsnyheder. Så kig endelig forbi.

Nyt tiltag til dig som medlem

Som noget nyt, vil vi fra 1. april tilbyde vores trofaste medlemmer nogle skarpe tilbud. Måske har du bemærket de nye rammer der hænger over frostmontrerne?

Vi håber I vil tage godt imod dem. Det er faktisk ikke en aprilsnar!

Husk at fortælle personalet ved kassen, at du handler medlemstilbud  inden varerne scannes ind. På den måde får du fat i de gode tilbud.

Købmandskortet

Vi vil som altid gerne opfordre jer til at sætte penge ind på jeres købmandskort. Og af hjertet tak, når I husker at gøre det. Det gør en forskel.

Så kan du nemlig også få fingrene i de gode medlemstilbud vi kører alle ugens dage fra 1. april.

Har du ikke et købmandskort? Så hjælper vi dig meget gerne i butikken med at få oprettet et.

Vi har rigtig mange, som er medlem af foreningen Skelhøje Købmandsgaard, men det er ikke alle der bruger deres købmandskort. Skulle du have mistet dit kort, så kan vi hurtigt lave et nyt til dig, således du også er klar til at handle på det.

Vidste du, at du kan tage et billede af din købmandskort-stregkode og gemme på din mobil?

Dermed behøver du ikke at huske dit købmandskort hver gang du er i butikken, og hvis du ofte har din mobil ved hånden, har du dermed også dit købmandskort ved hånden.

Du kan også hente Stocard, Loyalty Card i App Store, her kan du let gemme dit kort og finde det igen.

Frivillige og personalet i købmandsgården

Skelhøje Købmandsgaard kan kun eksistere, hvis der er nogle frivillige der har lyst og tid til at give en hånd med i ny og næ. Omsætningen og byen er ganske enkel for lille til udelukkende at bruge lønnet arbejdskraft.

Vi ved godt, at vi ofte rækker en hånd ud til jer og beder om hjælp, men dette er grundlaget for vores eksistens. Vi håber på jeres forståelse.

Så har du lyst, energi og tid til at være en del af den uundværlige stab omkring Skelhøje Købmandsgaard, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi er dybt taknemlige for de frivillige og de dygtige medarbejdere der allerede nu yder en indsats sammen med os, og håber at de fortsat vil bakke os op.

På billedet nedenfor ses et udsnit af de ansatte og frivillige i Skelhøje Købmandsgaard. Fra venstre: Kjeld Flammild, Ove Elgaard, Bodil Laursen, Vita Milling, Sven Ole Svensson, Nanna Miess, Poul Claumarch og Dorte Frederiksen.  

Har du læst artiklen i avisen?

Måske har du set vores pressemeddelelse i de lokale aviser?
*læs artiklen her* 

Vores budskab er, at vi er afhængige af dig og dine indkøb. Så husk at handle lokalt. En lille købmand som vores, må man ikke tage for givet. Vi eksisterer kun, hvis du husker at handle hos os.

Generalforsamling

Husk at møde op til den årlige generalforsamling onsdag den 3. april i landsbyhuset i Lysgaard.

Vi har valgt at lægge generalforsamlingen dette år i Lysgaard, fordi vi er en købmand for hele lokalområdet. Også for Lysgaard, Dollerup, Almind, Frederiks mm.

Tilmelding til spisning senest den 27. marts. Billetter kan købes i købmandsgården og ellers starter den ordinær generalforsamling ca. kl. 19:00 og spisning kl. 18:00.

Ønsker du transport fra Skelhøje til Lysgård?
Så har vi en seddel ved købmanden du kan skrive dig på, og derefter skal du møde op på dagen kl. 17:30 ved købmanden. Så vil vi arrangere noget fællestransport fra Skelhøje til Lysgård.

Skelhøje Købmandsgård har 100 års fødselsdag

I 100 år har der været drevet købmandsforretning på hjørnet af Lysgårdvej og Volden i Skelhøje. Næsten. Nogle få år undtaget. Men købmandsgården blev grundlagt for 100 år siden.

Og det skal fejres…!!

Lige nu er vi i fuld gang med at planlægge et brag af en fest. Der vil være aktiviteter hele dagen, og masser af rigtig gode tilbud og rabatter i butikken.

Så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen lørdag den 8. juni 2024 

Vi glæder os til at se dig.

Tak fordi du læser med

Vi ønsker alle vores kunder og partnere et solrigt forår. Jeres handel = Vores styrke. 

De bedste hilsner fra
Skelhøje Købmandsgaard