Nyhedsbrev fra Skelhøje Købmand april 2024

’Min Købmand’ i Skelhøje søger købmand

 

Vores højt værdsatte købmand gennem det sidste års tid, Poul Claumarch, har valgt at tiden er inde til at give ansvaret videre. Skelhøje Købmandsgaard søger derfor en ny leder til købmandsbutikken. I samarbejde med Dagrofa er jagten nu gået ind på den helt rigtige person til posten.

 

Den rette person skal findes

– Jeg var jo egentlig på vej til at trappe lidt ned for et års tid siden, så der var mere tid til hus, have og børnebørn, men grundet den uventede situation der opstod sidste år og indtil der igen var styr på dagligdagen i butikken, valgte jeg at udskyde mine planer lidt, fortæller købmand Poul Claumarch.

Poul har hele tiden blot ønsket at være behjælpelig i en overgangsperiode fra den tidligere købmand til en mere varig situation. Og der synes vi, at vi er ved at være. Budgetterne holder og personalestaben, ansatte såvel som frivillige, fungerer.

– Når den rigtige person er fundet til butikken, vil jeg stadig være at finde i butikken i lang tid fremover. Hvis ikke som ansat, så som frivillig. Det er vigtigt for mig at den nye købmand bliver hjulpet godt i gang, så vi får den stabilitet og kontinuitet i butikken som vi ønsker, fortæller købmand Poul Claumarch.

 

Fremtiden er vores fundament

Med et stærkt lokalt fundament og engagement, samt udsigt til en øget tilstrømning af turister i de kommende år og måske også et nyt stort statsfængsel som nabo, er grundlaget for en god købmandsforretning til stede, – også for fremtiden.

Bestyrelsen bag Skelhøje Købmandsgaard er indstillet på, at processen med at finde den rette person kan blive lang, men det er vigtigt at finde den rigtige person, som har lyst til at blive en del af vores stærke lokalsamfund, og som kan hjælpe os med sikre, at vi også i fremtiden har en købmandsbutik i Skelhøje. Bestyrelsen håber at have en ny leder på plads inden årets udgang.

 

Jeres støtte er stadig nødvendig

– Skelhøje Købmandsgaard er som andre små købmænd, i en sårbar situation, så derfor er det vigtigt at lokalsamfundet fortsat støtter op og handler lokalt, så vi kan fortsætte de gode takter, og så der i fremtiden stadig vil være en købmandsgård i Skelhøje, slutter købmand Poul Claumarch af.