Sponsor-solceller til Skelhøje Købmandsgaard

Nu ”kortslutter” købmanden de høje elpriser og får solceller på taget. Og du kan blive med-sponsor. Vil du være med?

Skelhøje Købmand tager nu initiativ til at få et solcelle-anlæg installeret på taget, så fremtidige energiregninger ikke slår benene omkuld på den socialøkonomiske virksomhed.

Som så mange andre små købmænd landet over, har de store el-udgifter været en udfordring, men nu er der indkøbt et 12,7 kWp-anlæg som skulle hjælpe på de store energiudgifter. Anlægget forventes at blive monteret i løbet af det tidlige forår, så sommerens sol kan udnyttes hurtigst muligt.

Det fulde anlæg på 32 kWp kommer til at koste omkring kr. 180.000,- hvoraf ca. kr. 50.000,- forventes at kunne blive dækket via et tilskud fra staten. Det nyligt indkøbte anlæg har 28 paneler, men kan udbygges med op til max 90 paneler efterhånden som pengene bliver sparet op. Målet i første omgang er at få sponsoreret de første ca. 28 paneler.

Sponsor-paneler

Har du lyst til at sponsorere et solcelle-panel til købmandsforretningen?

Som en hjælp til den store investering, har du nu mulighed for at sponsorere et eller flere paneler.

1 panel koster kr. 3.000,- pr. stk.

Man kan også nøjes med at sponsorere et ½ panel til kr. 1.500,-

Der er allerede nu solgt 9 paneler med en sponsor på, så skynd dig at være med til denne fantastiske gode nyhed.

Kontakt evt. kjeld@flammild.dk hvis du er interesseret i at høre mere eller MobilePay til 22931 (skriv SOL + dit navn og adresse) hvis du allerede har bestemt dig til at være sponsor. Det er også muligt at overføre beløbet via en bankoverførelse til konto 5959-1123225 (Husk at skrive “SOL + dit navn” i bemærkning så vi kan identificere dig)

 
Mere info

Til Købmandens generalforsamling den 21. marts i Skelhøje Kulturhus kan du høre mere om dette nye spændende projekt og eventuel tegne et sponsorat. Der vil blive hængt en planche op i købmandscafeen der viser status på salget af sponsor-paneler.

Foreningen bag håber på god tilslutning til projektet.