2014 Resume af årets byfest

Så er årets byfest overstået i vores dejlige by. Og i år har vi haft specielt mange ting at fejre, f.eks. genåbningen af købmanden og renoveringen af kulturhuset.

Vi var heldige med vejret og mange valgte at komme forbi Gletcherparken og deltage i festlighederne. Over 200 kiggede i løbet af dagen forbi bagagerumsmarkedet og de andre aktiviteter. Hoppeborgen var fuld af ansigtsmalede børn kun afbrudt af tryllekunstneren Fidus’ sjove trylleshow. Der blev langet grillpølser, slik, sodavand og fadøl over disken i massevis til de mange gæster der nød solens stråler og hinandens selvskab. Traditionen tro blev der dystet om Skelhøje mesterskabet i Petanque, hvor Børge Jensen igen i år kan have vandrepokalen stående med sit navn indgraveret. Anita Rosenslør vandt for anden gang kagebagedysten, denne gang mod 1 konkurrerende kage. Men god, det var den.

I de sene eftermiddagstimer tog gæsterne hjem for at gøre sig klar til festmiddagen, imens gjorde Borgerforeningens Bestyrelse og de mange hjælpere klar til et brag af en fest.

Store sal var fyldt godt op med glade borgere og kokkens grillede benskinke smagte ganske enkelt fremragende. Efter et sandt festmåltid spillede Dagens Band til langt ud på natten og Skelhøje festede til den lyse morgen.

Søndag var der Gudstjeneste og sildemadder for de morgenfriske. Og byfesten blev afrundet med udtrækning af nittegevinster.

Borgerforeningen vil gerne takke de mange hjælpere der gjorde det muligt at afholde årets Byfest.

Vi vil også gerne rette en stor tak til alle de mange virksomheder og personer der sponsorerede byfesten og vores Tombola.

Har I ris/ros eller ideer til næste års byfest, så kontakt Borgerforeningen eller skriv på Borgerintra på Facebook.

Her er billeder fra dagen.

Skriv et svar