Medlemskab af SBF 2015

Skelhøje Borgerforening og en flok fantastiske frivillige har indenfor det seneste år stået for en masse arrangementer og aktiviteter. Fastelavn, byfest, fællesspisninger, Sct Hans, bagagerumsmarkeder osv. Der har været rigtig mange deltagere til disse arrangementer, såvel børn som voksne. Det er en unik mulighed for at sniksnakket og grinet med hinanden og få knyttet nogle sociale bånd på tværs af vores skønne by. Vi vil gerne kunne blive ved med at lave arrangementer i fremtiden, og gøre vores til at Skelhøje er by hvor der sker noget.

En 2. plads i konkurrencen om årets lokalområde 2014, er en skøn anerkendelse af et år hvor rigtig mange ting lykkedes i Skelhøje. Takket være alle de mange frivillige i de forskellige foreninger.

Skelhøje Borgerforening har brug for jeres hjælp. Et kontingent er både en økonomisk hjælp til at kunne blive ved med at arrangere, men lige så vigtigt er det jeres tilkendegivelse af at I gerne vil have at der sker noget. Vi håber at du/I har lyst til at være medlem af Skelhøje Borgerforening og dermed støtte op om at der sker noget i vores by. Pengene går primært til at afholde nye arrangementer. Men der bruges også penge på “grundskat” af Dalen, leje af Kulturhuset samt investeringer i byen mv.

Vi kommer rundt i Skelhøje i nærmeste fremtid og indsamler kontingenter, samt tegner nye medlemskaber.

Prisen for 2015 kontingentet er:
Husstandsmedlemsskab 200 kr
Enkeltmandsmedlemsskab 100 kr

Det er muligt allerede nu at indbetale over webbank.
Kontonr. 5959-1202458 – Andelskassen
Husk at påføre gadenavn og nummer samt navn. Ellers kan vi ikke se hvem der har lavet indbetalingen.

Som noget nyt i år er det også muligt at betale via Mobilepay.