Skøn Sankthansaften med bål, hygge og deltagerrekord 2021

Så måtte vi endelig samles igen. Vejret viste sig fra sin bedste side og Skeldalen var grøn og smuk.

Lige omkring 200 børn og voksne fra Skelhøje og omegn valgte at fejre denne sommeraften sammen i midt i byens grønne oase. Det er faktisk rekord i antal deltagere i nyere tid.

Årets båltaler var ølbrygger, iværksætter, troubadour, levemanden Theis Bach Nielsen fra Ølluminati. Han har de sidste par år drevet en brewbar og microbryggeri, dertil er han en stor drifkraft for at skabe gratis musiske oplevelser på hans bar. Theis holdt en rigtig fin tale om alt fa Vild med Dans til Sankthansorme og advarsler om disse.

Foruden et kæmpe læs gratis tag-selv-slik til børnene, gratis snobrødsdej, så var der fadøl fra Ølluminati og perfekt grillede frankfurtere på grillen, hjemmebagte kager og meget mere at fornøje smagsløgene med.

Formanden gav også et par ord med samt et ord over den fantastiske melding om at arbejdet med at renovere den resterende del af Alhedestien snart påbegyndes.

Normalt plejer vi at afsløre årets Daltrold inden bålet tændes, men da æresgæsten havde en anden forpligtigelse først, ventede vi på hans ankomst med overrækkelsen. Årets valg af Daltrold og nu beskytter af Dalstokken med hans navn på tilfaldt Knud Gaarn-Larsen tidligere mangeårig formand, initiativtager og drifkraft bag Skelhøje Købmandsgaard.
Der kan læses mere om Daltrold og talen til ham her – KLIK HER –

Vi vil fra SBF gerne sige et kæmpe stort tak til alle jer der valgte at bruge jeres aften sammen med os. Vi er vildt glade for endelig, at være igang med at kunne afholde arrangementer for jer.

Tak til alle jer der hjalp bestyrelsen med at få det til at klappe, ingen nævnt ingen glemt.